2012-04-16 09:51:40• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - ez a tavasz sok jót hozott

Napi horoszkóp április 16-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mint mindig, most is csak dolgozna. Azt azonban nem ártana mérlegelnie, hogy a befektetett munka, arányban áll-e azzal a fizetséggel, amit érte kap? És vajon valóban azt műveli-e, amire teremtetett?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szerencse önnel van, de miért is nem él vele? Talán attól tart, hogy mások manipulálják a sorsát a munkahelyén. Ha így van, akkor ideje önnek is előtérbe lépnie. Használja végre a befolyását, amit megszerzett magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tele van tettvággyal, lendülettel, végre elemében érezheti magát a munkahelyén. Ha önálló vállalkozásban töri a fejét, azzal azonban még jobb volna kicsit várnia. Mérlegeljen, figyeljen, mielőtt döntő lépést tesz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mostanában különösen gyors lehet a döntéshozatalban. Főleg arra fejlesztett ki nagy hajlandóságot, hogy lerázzon magáról dolgokat, embereket, véleményeket. Legyen kicsit körültekintőbb! Mondjon néha igent, ne csak nemet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Oroszlánoknál az önzetlenség is lehet egyfajta önfényezés. Ha azonban tartja magát a krisztusi intéshez, hogy ne tudja a jobb keze, mit csinál a bal, akkor valóban nagyot nőhet ma lelkiekben. Önmagát is meglepheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez a tavasz nagyon sok jót hozott önnek. Valahogy megtanulja egész más színben látni az életet, a világot. Ez pedig sok jó dolog születését hozhatja el. Először is a lelkében. Majd az önt körülvevő világban éppúgy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Lehet, hogy ma egy munkatársa megbántja, vagy megrövidíti valamiben. Mégsem valószínű, hogy szándékosan tette. Mielőtt nekiesne a gyűlöletével, próbáljon meg értelmesen tárgyalni vele. Többre megy így, mintha ellenségévé teszi!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy hirtelen lehetőség kedvező helyzetbe hozhatja. A kérdés csupán az, hogy képes-e meglátni, lecsapni rá, és élni vele. Ehhez nagyon jó reflexekre lesz szüksége. Ilyen alkalom nem adódik minden nap. Nyissa ki a szemét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Munkáját folytonos kritika éri. Szerencsére köztük sokkal több a jó, mint a rossz. A baj csak az, hogy pont azt nem tudja meggyőzni, akit leginkább szeretne. A jó meg az, hogy nem az ő véleménye számít a fizetségnél.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön nagyon ambiciózus, és szeretné minden területen megállni a helyét. A baj csak az, hogy vagy a munkája, vagy a hobbija vesz el túl sok időt öntől. Valamin változtatnia kell, ha önmagának és a főnökének is meg akar felelni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A pletykálkodással ma saját magának többet árthat, mint akiről az információt terjeszti. A hallottak ugyanis hamisnak bizonyulhatnak, de mindenképpen rossz fényt vethetnek éppen önre. Vésse eszébe a régi mondást: hallgatni arany!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön mostanában hajlamos lehet kissé túlzásba vinni a rendrakási hajlamát. Főleg, ha úgy érzi, hogy társának is parancsokat kell osztogatnia ez ügyben. Más dolog az együttműködés, és más a főnökösködés. Tartson mértéket!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: